Cecilie Ortega

Cecilie Ortega

http://www.c-baila.no/wp-content/uploads/2017/07/Cecilie-1246x1236.jpg

Grunnlegger og instruktør

Cecilie har alltid vært opptatt av dans og musikk. Hun startet med salsa i 2006 i Ecuador, og har siden 2007 jobbet som instruktør og pedagog. Cecilie har hatt flere reiser til Cuba hvor hun har fått undervisning fra Cubas beste dansere og instruktører som Balodia Rodriguez og Chiqui Dixon fra «Conjunto Folflórico Nacional de Cuba» og Esteban Delgado, første danser ved «dança contemporanea de cuba» og det verdenskjente kompaniet «Havana night». Fra 2008-2010 jobbet hun med regi og undervisning for show- team, hvor hun også danset og var med på flere opptredener ved ulike arrangementer. Cecilie har deltatt og vunnet flere konkurranser på Cuba som eneste deltager av Europeisk opprinnelse, og i 2008 vant hun også Oslomesterskapet i cubansk salsa.

Hun mestrer flere dansestiler som cubansk son, chachacha, mambo, afro-cubanske stiler, dominikansk bachata, jazz mm.Cecilie har undervist ved flere folkehøyskoler, bedrifter, festivaler i Norden og medvirket i TV ved programmer som «En ny start» (TVnorge), «Homsepatruljen» (TV3) og «Raskemenn» (TV2).

Som instruktør er Cecilie kjent for sin høye pedagogiske kvalitet, gode energi og en egen evnen til «å se alle» på sine timer.