Henriette Lossius

Henriette Lossius

Instruktør

Henriette begynte å danse i en alder av 3 år og har siden da danset alt fra ballett, jazz, moderne og teaterdans til hip-hop, popping, waacking, house og mer. På Fagerborg VGS gikk hun på ballettlinjen og gikk videre til danselinjen på Trøndertun Folkehøyskole før hun flyttet til Danmark i 2009. Der begynte hun på Flow Dance Academy for å utdype seg i de forskjellige stilene innen de urbane dansene.

I Danmark danset hun for artister som Lucy Love og Chalice Serrano, både på tv og konserter. Henriette har i flere år battlet i inn- og utland og kan skilte med seier i blant annet Dancehallbattle i København 2013. Hun var medlem av den tidligere dancehall-dansegruppen Queen Beezz i Danmark.

For tiden underviser hun i popping og har tidligere også undervist i house, hip hop og waacking både i Norge og Danmark siden 2011. Hun er også lidenskapelig opptatt av salsa og andre latin-amerikanske danser. Hun har blant annet opptrådt med den cubanske sangeren Solo Frank La Melodia som oppvarming til Gente De Zona konserten i Norge 2015, og vant norgesmesterskapet i Cubansk Salsa i 2018.